Cypher Membru

Sex :  Zodiac :  Zodiac chinezesc : 
Puncte : 93
Reputatie : 0
Data de inscriere : 16/01/2014
Varsta : 19 Localizare : South Korea, Seoul
Jocuri/Distractii : K-pop
 | Subiect: ● Desene Digitale ● Joi 19 Iun - 13:45:14 | |
| Heyy!
Da, nu ma pricep eu asa bine la desen, insa incerc si eu. Voi posta cateva desene care el am in calculator. Desenele o sa fie doar digitale pentru ca mi se pare mai usor si desenele mele traditionale nici nu le am salvate in calculator. Stiam ca am un topic aici cu desene, dar cred ca a fost sters. Si bine ca fost!1. Program: Pixlr2. Program: Pixlr
Fundalul si desenul sunt facute de mine. "Pufosenie" este una din poreclele mele, nimic altceva. Am scris pe ea aceea porecla pentru ca am postat-o si pe alt site unde username-ul meu era Pufosenie. 3. Program: Pixlr Si pe aceasta am postat-o pe acest site. Desenul este facut pentru Risa, o prietena de a mea.
Da, stiu, sunt cam primele mele desene digitale. O sa mai exersez. Totusi, va multumesc ca ati deschis topicul si ca ati citit pana aici. Daca trebuia sa anunt un moderator sau pe administrator inainte de a crea acest topic imi pare rau! Nu am intrat asa des pe forum si nu stiu regulile prea bine.
Imi pare rau! Acum am realizat ca unele parti ale desenelor nu sunt terminate. Va rog sa ma iertati! O sa corectez greselile cat mai repede.  ✗ "I open the window, bye bye, so my remaining things will scatter away.  |
|
sarah chan Owner

Puncte : 18098
Reputatie : 20
Data de inscriere : 13/01/2012
Varsta : 23 Localizare : Lumea mea, numai a mea
Jocuri/Distractii : RPG
 | Subiect: Re: ● Desene Digitale ● Joi 21 Aug - 14:35:07 | |
| Sunt extraordinar de frumoase  Ai talent si chiar as vrea sa vad si macar un desen facut cu creionul daca as reusi sa te conving sa pui unul. Pui?  - Spoiler:
-
Be You, Be Someone Else, Just Be Yourself! |
|
Lora Membru

Puncte : 15
Reputatie : 0
Data de inscriere : 07/01/2015
Varsta : 17 Localizare : Chiar acilea...
Jocuri/Distractii : Betsuni'n janaio
 | |
Darth Sabe Membru

Sex : 
Puncte : 350
Reputatie : 3
Data de inscriere : 10/02/2015 Localizare : Mordor
Jocuri/Distractii : draw
 | Subiect: Re: ● Desene Digitale ● Sam 28 Feb - 11:21:47 | |
| foarte frumoase desesnele |
|
Continut sponsorizat